Rock Band Unplugged: Track lista, képek, videó, megjelenés

2009. április 08.
3.3521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony idén szokatlanul erős felhozatalt ígért handheld fronton, és bizony állják a szavukat.

A kiváló line-up egyik ékes tagja lesz a hordozható Rock Band, amelyet Unplugged alcímmel hoz tető alá a sorozat mögött álló banda, a Harmonix. A sötétben tapogatózásnak ezúttal vége, érkezett videó, kaptunk két darab képet és nyilvánosságra került a pontos megjelenési dátum is, ezen felül bepillantást nyerhetünk a mobil ritmusjáték exkluzív zenei kínálatába.

A Rock Band Unplugged nem csak különálló játékként, hanem egy PlayStation Portable-lel összecsomagolt, korlátozott példányszámú bundle-ben (Limited Edition Rock Band Unplugged PSP Entertainment Pack) is megvásárolhatjuk majd Amerikából, június kilencedikétől.

A pakk tartalmazni fog egy 3000-es szériaszámú Piano Black marokkonzolt, egy Rock Band Unplugged kópiát, egy 4GB-os Memory Stick PRO Duo kártyát és egy bónusz utalványt, mellyel a School Of Rock című vígjáték mozit ránthatjuk le a masinára grátiszban. Szintén napvilágra került egy exkluzív zenei lista, amelyet a játék in-game online boltjából tudunk majd igény szerint bővítgetni újabb és újabb letölthető szerzeményekkel.

Következzék az exkluzív lista, majd a két screenshot és egy videóval zárunk. Az UMD lemezen egyébként összesen több mint negyven nóta lesz megtalálható a lejjebb látható kilencet pedig elvileg a későbbiekben megkapják majd a nagy konzolok online piacterei is.

Rock Band Unplagged Exkluzív Track Lista

* 3 Doors Down - Kryptonite
* AFI - Miss Murder
* Alice in Chains - Would?
* Audioslave - Gasoline
* Black Tide - Show Me the Way
* Blink 182 - What's My Age Again
* Freezepop - Less Talk More Rokk
* Jackson 5 - ABC
* Tenacious D - Rock Your Socks

Rock Band Unplugged: Track lista, képek, videó, megjelenés - 2. kép


Rock Band Unplugged: Track lista, képek, videó, megjelenés - 3. kép


#tv#
Az Limited Edition bundle európai megjelenéséről egyelőre nincsenek konkrét információink, így arról a későbbiekben szólunk, amint megtudunk valami érdemlegeset. Elviekben a csupasz játék egy időben érkezik mindkét régióba, június kilencedikén, az esetleges európai bundle után egyelőre szimatolunk.
nincs még hozzászólás

Rock Band Unplugged
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja