Rock Band: Túl a 200. dalon

2008. június 15.
1.6161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Harmonix büszkén jelenti, hogy a már-már tömeg hisztériát kiváltó Rock Band online zenei katalógusa immáron meghaladja a 200 darab letölthető nótát, így garantált, hogy mindenki talál ízlésének megfelelő dalt a terebélyes felhozatalban.

Nem rég került fel a harmadik teljes album az eddig sem éppen szűkös kínálatba, ezzel együtt mostmár összesen több, mint 200 track közül mazsolázgathatnak a Rock Band fanjai. Ez mindenképpen korrekt lista, a tavaly ősszel debütált ritmusjáték remekhez.

A frissen befutott album a harmadik a sorban, a tonnányi szóló track mellett. Ezúttal az 1989-es Pixies: Doolittle című korongja/albuma került a figyelem középpontjába és ezáltal a Rock Band online zenei katalógusába. A Wave Of Mutilation című dal, amely szintén ezen album kiváló szülötte, már szerepelt a kínálatban, vele a Rock Band lemezén futhattunk össze korábban.

Az új albumon kívül még két korábbi teljes korong tartalma érhető el a letölthető dalok között, nevezetesen a Judas Priest: Screaming For Vengeance és a The Cars: The Cars című stúdió albumai. A Harmonix jelentései szerint eddig több mint 12 nótát sikerült értékesíteniük, valószínűleg nem csekély anyagi haszonnal és a robogó vonat útjába egyedül csak a Guitar Hero állhat, kettejük csatája gigászi, ám a játékosok nem tudnak betellni a két ritmus játék mega sikerrel.
1 hozzászólás

richie8

7 éve, 5 hónapja és 5 napja

Én a GH részeket részesítem előnyben. Kicsit fájó volt tőlük, hogy kihagyták a PC-s megjelenést a World Tour óta, de még várok, hátha megörvendeztetnek minket, PC-seket is

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljaWickedSick profilja5t3v3nk3 profiljagery1113 profiljaiPet profiljatotyak profilja