Rock Band: Jövő héten új zenék várhatóak

2009. november 20.
1.9171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Jó hír azoknak, akik rendelkeznek egy Rock Band játékkal, és már unalomig ismételték az összes zenét a legnehezebb fokozaton, hogy a jövő héten egy kisebb expanzió érkezik mind az előbb említett játékhoz, mind a nemrég megjelent LEGO Rock Band-hez.

A műanyag zeneeszköz-függők összesen kilenc új szám alatt törhetik darabokra ismét az elnyűhetetlennek hitt dobverőket, törhetik el a pengetőt a gitáron, vagy robbanthatják szét a hangszórókat egy elbaltázott magas C hang kiéneklésével.

A kilenc számból hat darab Tom Petty and the Heartbreakers nevű zseniális bandától érkezik, igaz a LEGO Rock Band-hez csupán három számot lehet letölteni ezekből, mert másik három nem férne bele szövegvilágilag a családi szórakozás definíciójába. A sima Rock Band tulajdonosok így jobban járnak, a hat Tom Petty szám mellé pedig olyan slágerek érkeznek, mint P!NK egy zenéje, vagy éppen a Go-Gos Our Lips are sealed száma, aminek a címe sajnos nem igaz, mert énekelnek is a zene alatt, de pár meghallgatás után talán már mi is együtt dúdoljuk a TV-vel a kissé butuska dallamot. A teljes lista alább látható:

Go-Go s - Our Lips Are Sealed

Kelly Clarkson - Miss Independent

P!nk - Who Knew

Tom Petty and The Heartbreakers - A Thing About You (live)

Tom Petty and The Heartbreakers - American Girl (live)

Tom Petty and The Heartbreakers - Even the Losers (live)

Tom Petty and The Heartbreakers - Here Comes My Girl (live)

Tom Petty and The Heartbreakers - Mary Jane's Last Dance
(live)

Tom Petty and The Heartbreakers - Refugee (live)
3 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 6 napja

rDAVE írta:
Kelly Clarkson, P!nk...? Rock Band? röhögő smiley
Sajnos van egy külön része is, ami inkább a pop zenékre ment rá. Kiváncsi is voltam rá hogy milyen s*ar lett a kemény metálos részek után, de ebben is találni olyan zenét, amit a rockerek is élvezettel pötyöghetnek röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

11 éve, 7 hónapja és 6 napja

Kelly Clarkson, P!nk...? Rock Band? röhögő smiley

válasz erre

richie8

11 éve, 7 hónapja és 6 napja

Nem épp a kedvenceim kerültek a pakkba, mondhatni alig ismerem őket, de ha árügyileg rendben lesz, akkor minden rendben lesz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja