Rock Band: Jön Lenny, a Kravitz

2009. január 13.
1.7541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az MTV és a Harmonix örömmel jelentik, hogy a hét folyamán újabb dalokkal gazdagodik a Rock Band Music Store.

Az amerikai énekes világszerte ismert, sőt, erőteljesen közkedvelt slágerekkel bombázta a rádiókat, televíziókat, lemezboltokat, most pedig emelt fővel bevonul a Rock Band történelmébe is. Árszabásról nem kaptunk információkat, de nem lennénk meglepve, ha a megszokott címkéket találnánk a zenék alatt. A válogatás számozva lett, tehát újabb darabok várhatóak a közeljövőben.

Leonard Albert "Lenny" Kravitz-et lehet imádni és gyűlölni, közömbösnek lenni iránta viszont szinte lehetetlen. Mindenkinek van legalább egy kedvence az eddigi terméseiből, jómagam is elgyengültem például a Believe In Me című dalától, amelynek sikerült behódolnom teljes lélekkel. Az eddigi mérlege kilenc albumot mutat, amelyek összeladásai bőven átlépik a 30 milliós határt is. Szóval sikeres az ürge, nem is kicsit, akkor nagyon.

Legsikeresebb korongja az ezredfordulón kiadott Greatest Hits válogatása volt, háromszoros platina díszeleg a címe mellett. A Rock Band első Lenny bombája két album címadó dallal és két másik kiváló zenei anyaggal robban be a Rock Band ritmusjáték online zenei piacára, munkásságának kezdeti szakaszából, a kilencvenes évek elejéről. Íme.

Rock Band - Lenny Kravitz Pack 01

Freedom Train - Let Love Rule Album (1989)
Mr. Cab Driver - Let Love Rule Album (1989)
Let Love Rule - Let Love Rule Album (1989)
Are You Gonna Go My Way - Are Gonna Go My Way Album (1993)

A csomag nem lett hivatalosan beárazva, de úgy véljük, hogy a szokásos összegből ezt is megúszhatjuk majd. A héten érkezik, legyetek résen, Rock Band fanok.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaRemulto profiljamarco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja