Rock Band 3: Def Leppard, Marilyn Manson és még sokan mások a lemezen

2010. július 26.
2.5351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alig néhány nappal ezelőtt közöltük veletek a jó hírt, miszerint a Rock Band harmadik epizódja, amely ellentétben nagy riválisával képes komolyabb megújulásokra is, október utolsó napjaiban érkezik meg a boltok polcaira, méghozzá 26-án a tengerentúlon és 29-én Európában.

A szintetizátorra hasonlító legújabb hardvert legkomolyabb újdonságként megnevező játék egy jelenleg még nem végleges dallistával rendelkezik, azonban néhány banda részvételét már most borítékolhatjuk vele kapcsolatban.

A Harmonix brigádja ugyanis a Comic-Con alkalmából hivatalosan megerősítette egy Twitter bejegyzésben, hogy a Rock Band harmadik epizódjára beruházó fanatikusok biztosan játszhatnak majd nótákat a legendás brit heavy metal együttestől, a Def Leppard-tól - reméljük a korai anyagaikról -, de a felhozatalban biztosan helyet kap majd legalább egy nótával a leginkább botrányairól elhíresült, enyhén deviáns Marilyn Manson is. Az illetékesek továbbá a Filter, a Foreigner, a The B-52s, valamint a Tears for Fears szereplését is megerősítették, így tehát ők azok, akikkel már biztosan találkozni fogunk a Rock Band 3 betöltését követően.
1 hozzászólás

Shade

10 éve, 11 hónapja és 3 napja

Kipróbáltam már psp-n, hát írzózatosan nehéz. Nehezebb mint a guitar hero. Ebben nem a szineket kell nézni, hanem a jeleket és nyomni a gombokat és csak az tud végignyomni egy számot aki 110%osan tudja meik gomb holvan és tizedmásodperc alatt reagálni és odanyomni. Nem az én műfajom, én már god of warnálsem tudtam a gombokat elsőre lenyomni.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
Comic-Con 2010
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaXelosz profiljatotyak profiljarDAVE profiljaSándorkolbász profiljamarco profilja