Rock Band 2: Datálva az Egyesült Királyságban

2009. február 27.
1.7051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Sokan várták, eljött a nagy nap.

Az MTV Games és a Harmonix népszerű ritmusjátékának a második installációja konkrét megjelenési dátumokat kapott Európára, azon belül is az Egyesült Királyságra vonatkozólag. A PlayStation 3-as, illetve PlayStation 2-es kivetülések egy napon, március huszonhetedikén jelennek meg, majd egy hónappal később, április huszonnegyedikén a Nintendo Wii-re toppan be a rock'n'roll ritmusőrület második darabja.

Az szoftverek árszabásai eltérőek, a legkedvezőbb árú verzió természetesen a veterán PlayStation 2 változata lesz, ezt 30 Fontért gyűjthetik be a szigetlakók. A legborsosabb árcetlit a PlayStation 3 tulajdonosok szenvedik el, nekik 50 Fontot kell majd leszurkolniuk a saját példányukért. A Nintendo Wii-re szabott Rock Band 2 tartja a középutat, 40 Fontért lesz hazavihető a fentebb bejelentett naptól kezdve.

A perifériák szintén beárazásra kerültek, többféle kiszerelés érkezik, lesz külön gitár, külön dobkészlet és persze mikrofonnal együtt, teljes szettben is megvásárolhatjuk majd a hozzávaló hangszereket. A szóló gitár 40 Fontot kóstál, a szóló dobfelszerelés 50 Fontos áron kerül a polcokra, míg a gitárból, dobkészletből és mikrofonból álló bundle 90 Fontért lesz hazavihető.

Amerikában tavaly szeptember óta megvásárolható a második Rock Band felvonás, először Xbox 360-ra érkezett, majd követte azt októberben a PlayStation 3-as konverzió, decemberben pedig befutottak a PlayStation 2, valamint Nintendo Wii változatok is. Európában szintén elsőbbséget élvezett az Xbox 360-as Rock Band 2, ezen a platformon régebb óta hozzáférhető Európában. Nekünk várnunk kellett, de már nincs sok hátra. Ismét összeállhat majd a rock banda, jó zenélgetést kívánunk.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja