Rock Band 2: Az első képkockák

2008. július 10.
1.6531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Electronic Arts és a Harmonix ritmusjáték bombája hamarosan kibővül a második tagjával, a Rock Band 2-vel.

Megérkeztek az első képanyagok a játékról, plusz megleshetjük a továbbfejlesztett gitár eszméletlenül dögös kivitelét is. Mint ahogy azt korábban tudattuk Veletek, a Rock Band 2 visszafelé teljes kompatibilitást mutat majd, melynek köszönhetően mind a perifériákat, mind pedig a korábban letöltött számokat használatba vehetjük a második felvonásban.

A ritmusjátékok az egyik legnagyobb siker kovácsai napjainkban. A Rock Band és a rivális Guitar Hero III megmutatták, hogy mekkora potenciál rejlik a műfajban, a játékosok meg rápattantak szélsebesen és sokan azóta is megállás nélkül tépik a húrokat. Az eladások a magasban szárnyalnak, pedig a teljes felszereléssel együtt nem olcsó móka, de sokaknak ez minden pénzt megér. A korábbi, már letöltött és a jövőben érkező újabb dalok mellett nem kevesebb, sőt több mint 80 friss track debütál a játék lemezén.

Befutottak a legelső képek a Rock Band 2-ről, amely Xbox 360-on érkezik először, idén szeptemberben, majd valamikor később megjelenek a többi verziók is (PlayStation 2, PlayStation 3, Nintendo Wii), szintén ebben ez esztendőben. A Harmonix hamarosan egy újabb riválissal kerülhet szembe, hiszen a Konami is előrukkol valami nagyon hasonlóval, a Rock Revolution-nel. Ez érdekes lesz. További információk várhatók az E3-on, maradjatok a közelben és, hogy addig is képben legyetek, íme...


Rock Band 2: Az első képkockák - 2. kép


Rock Band 2: Az első képkockák - 3. kép


Rock Band 2: Az első képkockák - 4. kép


Rock Band 2: Az első képkockák - 5. kép


Rock Band 2: Az első képkockák - 6. kép


Rock Band 2: Az első képkockák - 7. kép



Korábbi kapcsolódó hírünk: Rock Band 2: A móka folytatódik
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja