Robin Williams: Miért pont Zeldának neveztem el a lányomat

2011. június 15.
1.8561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Manapság talán nem is méltó a "celeb" jelző viseletére az, akire időnként nem jön rá az a bizonyos "öt perc", vagy nem ad valami páratlan, egyedi (esetleg megbotránkoztató) nevet újdonsült csemetéjének: a mókából természetesen Robin Williams sem maradhatott ki, a deviáns hírességek egyik legkiemelkedőbb képviselője.

Az Oscar-díjas színész pályafutása során már több ízben próbára tette a közvélemény türelmét ilyen-olyan tréfákkal - részben ezért is imádjuk olyannyira -, s már szinte meg sem lepődtünk, hogy tulajdon lányát egy videojáték szereplőjéről, Zeldáról nevezte el. Az E3-on Zelda Williams elárulta, "mennyire boldoggá" teszi, hogy nevét a populáris hercegnőről kapta; most azonban az apuka végre elénk tárja, miért is döntött e név mellett.

"Ez olyan természetesnek tűnt. Amikor a feleségem terhes lett, a fiam, Zachary azt mondta, a Zelda remek név lenne a kishúgának."

[Zachary egyébiránt apjához és anyjához hasonlóan szintúgy nagy rajongója az eredeti Legend of Zelda-nak.]

"Óra-óra után telt, és mi teljesen belefeledkeztünk ebbe a páratlan kalandba" - ecsetelte Williams. - "A kedvenc részem a fejtörők megoldása volt. Imádtam felfedezni az összes helyiséget, hogy ráleljek a titkos átjárókra és rejtett tárgyakra. Pontosan emlékszem a nyíló ajtók hangjára."

A zseniális színész sosem bánta meg, hogy ezt a nevet adta lányának:

"Zelda... milyen remek név... varázslatos, mint ő maga!"

Maga William Zelda az alábbiakat fűzte hozzá a rövid interjúhoz:

"Majd' az összes Zelda játékot kivégeztem... legkedvesebb emlékem a The Legend of Zelda: Ocarina of Time-ból az, amikor íjjal és nyillal játszottam. Íjász voltam abban az időben és még mindig imádom az íjászatot, szóval nagyon szórakoztató volt ezt a fantáziavilágban használni."

"Ez és Epona... Lovagoltam is annak idején, és odáig voltam az ötlettől, hogy egy lovat hangszerrel hívhatok.
1 hozzászólás

skyman

9 éve, 6 hónapja és 24 napja

Hát ez milyen már.
Biztos örültem volna én ha mondjuk valami hasonló játékhős nevet kapok.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaSándorkolbász profiljarDAVE profiljamarco profilja