Robert Kirkman szerint egyszer összefonódhat a játékokkal a The Walking Dead sorozat

2014. február 11.
1.4791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Robert Kirkman, avagy a The Walking Dead franchise megálmodója nemrégiben érdekes részleteket osztott meg a Wired újságíróival, az alkotó ugyanis nem tartja kizártnak, hogy a jövőben összefonódjon egymással a játék és a televíziós sorozat.

Kirkman úgy válaszolt a kérdésre, hogy ez az ajtó mindig nyitva áll előttük, de hogy be is lépnek-e rajta, az egyelőre még egy hatalmas kérdés, mindenesetre biztosan nem osztaná meg idejekorán az újságírókkal még akkor sem, ha már lennének konkrét terveik erre vonatkozólag.

Nem ez az első eset ugyanakkor, hogy a The Walking Dead sorozat és a játékok összefonódásáról hallhatunk, hiszen az aktuális évadban egy pillanatra feltűnt Macon neve is a képernyőn, ami már pletykák százait indította el a fenti témában. Egy napon talán erre is sor kerülhet!
2 hozzászólás

rDAVE

11 éve, 24 napja

totyak írta:
Max. kiegészítő történetként lenne ez megoldható. Az nem várható el a játékosoktól, hogy a sorozatot is nézzék a teljes kép összerakásához.
Nyilván valóan nem úgy fonódna össze, bár a játékosok többsége úgyis nézi. röhögő smiley
Bár nem értem miért lenne erre szükség, bőven elég a hasonlóság így is, a közös alap. Nem kell jobban összehozni.

válasz erre

totyak

11 éve, 24 napja

Max. kiegészítő történetként lenne ez megoldható. Az nem várható el a játékosoktól, hogy a sorozatot is nézzék a teljes kép összerakásához.

válasz erre
The Walking Dead: Season 2
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profilja