River City Ransom 2: Májusban a WiiWare kínálatában

2011. március 28.
1.9771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ritka eset, hogy egy közel 20 esztendővel ezelőtt megjelent videojáték napjainkban kapjon folytatást, azonban semmi sem lehetetlen, a Miracle Kidz csapata ugyanis néhány nappal ezelőtt jelentette be a nagyvilág számára, hogy még idén nyáron visszatér közénk a legendás Downtown Nekketsu Monogatari, a.k.a River City Ransom franchise, méghozzá egy második epizóddal.

Az akkori információk szerint a játék nyáron érkezett volna, és nem hangzott el semmiféle konkrétum azzal kapcsolatban, hogy Japánon kívül is megjelenhet-e.

Sajnos utóbbiról azóta sem érkeztek friss információk, ellenben arra már mérget vehetünk, hogy még a legutolsó tavaszi hónapban, tehát májusban megjelenhet a River City Ransom 2 a WiiWare kínálatában. Ezt követően nyáron jönnek majd a PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatok, végül pedig 2012-ben PC-re is megjelenhet a klasszikus folytatása, természetesen csak és kizárólag digitális formában. A további pontosításokig, amelyek a megjelenési dátumra és az árcédulára vonatkoznak majd, várjunk türelemmel.
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 11 napja

Kíváncsi lettem volna valamiképremosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja