Ritkamód kakaszagú lett a The Outer Worlds Switch-es átirata

2020. június 05.
12.5781
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Amikor bőszen villogtatta az Obsidian, hogy a tavalyi év egyik legnagyszerűbb RPG-jét, a The Outer Worlds-öt leszállítják Switch-re, már akkor is nagyokat néztünk, hogy ebből mégis mi fog kisülni, de végül a The Witcher 3 remek átirata optimistává tett minket.

Ennek ellenére sikerült úgy elbaltázni a kérdéses portot, hogy a rajongók haragját jelen pillanatban nemigen lehet csillapítani. Olykor undorító textúrák, felbontások fogadják a játékosokat, és összességében olyan szintű butítást kapott szerencsétlen szoftver, hogy rossz ránézni.

Persze itt lehet hozni az érvet, hogy márpedig Switch-en a grafika nem számít olyannyira, amivel teljesen mértékben tudunk is azonosulni, viszont amikor ilyen szinten befolyásolja magát a gameplay-t, az élvezhetőségi faktort a látvány, akkor nehéz megengedőnek lenni.

Nézd nagyban ezt a videót!8 hozzászólás

totyak

8 hónapja, 1 hete

Én igazából azokat nem értem, akik ezeket a játékokat fikázzák. Mégis mit várnak egy ilyen konzoltól? Ebből ennyit lehet kihozni és ez nem rossz. Sőt, én csak csodálkozom, hogy ez sikerült. Aki a játékélményt Switchen akarja, annak tökéletes, a fanyalgók vegyenek másik konzolt, vagy PC-t.

válasz erre

Xelosz

8 hónapja, 1 hete és 2 napja

Hát az se 100-as aki azt mondja a witcher is szép rajta Mert találkoztam ilyennel sőt azt mondta ennél jobb nem is kell neki mert így hodozni is tudja..
Kiváló konzol a switch én is imádom igaz nem renelkezem még vele. De van ami nem való rá egyszerűen..

válasz erre

Gólem

8 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ez egyszerűen szörnyű. Ezt így kár volt kiadni...

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja, 1 hete és 3 napja

Mintha mobil lenne, esküszöm....

válasz erre

VaPe

8 hónapja, 1 hete és 3 napja

Te jó ég! Ez nagyon durva.

válasz erre

Patrik94

8 hónapja, 1 hete és 3 napja

Tíz év vissza az időben. Minimum.

válasz erre

zender

8 hónapja, 1 hete és 3 napja

Lassan be kell látni, hogy Switchre nincs értelme multiplatform tripla A játékokat kiadni, neki meg van a maga közege, a maga bája - a saját játékaival. De minden más értelmetlen ezen a platformon, egyszerűen a hardver nem erre való.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 hónapja, 1 hete és 3 napja

[Tiltott felhasználó!]

The Outer Worlds
18.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt