Rise Of The Argonauts: A görög mitológia megelevenedő darabkája

2008. augusztus 10.
11.4201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Codemasters idén szeptemberben egy kalandos, drámával átitatott utazásra invitál minket.

Jason királyt és Argonautáit kísérhetjük el egy fantasztikus utazásra, melynek egy szívszorítóan nemes célja van, a gyilkosságban elhunyt neje feltámasztása, holtából. A Golden Fleece a mende-mondák szerint képes visszahozni az eltávozott embereket az élők sorába, így Jason és tekintélyt parancsoló csapata kihajóznak az Argo fedélzetén, hogy felejthetetlen kalandok közepette megleljék végső céljukat.

Utunk során számtalan ellenségbe botlunk, akik céljaink elérésében próbálnak majd akadályt képezni, ám Jason király nem adja olcsón a bőrét. Epikus, vérbő összecsapások várhatók szerte a vidéken. Városok, és erdők mélyén hadakozunk majd ismert mitológiai lényekkel és persze egy szerepjátékról lévén szó, fejlődünk is becsülettel. Jason útitársai sem akárkik, Hercules, Achilles, Atalanta és sokan mások segítik, hogy az ifjú uralkodó révbe érhessen.

Korábban állóképek formájában próbáltunk átadni valamit a hamarosan érkező produktum hangulatából, megvalósításából, most viszont már mozgásban is megcsodálható a Codemaster-ék sikerváromámyosa. A Rise Of The Argonauts PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re érkezik szeptemberben. Aki kedveli a görög mitológiát és kedve támad interaktív formában elmélyülni benne, az mindenképp szerezze be, mert nem csinál rossz bízniszt vele. Íme a bizonyíték.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja