Rise of Prussia: Terítéken a jellemzők, kipróbálható a demó

2010. március 05.
3.3881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Paradox Interactive műhelyéből, az idei esztendő első komoly hardcore stratégiája a Rise of Prussia lesz, amely a legutóbbi hírek szerint március 9-én, tehát a jövő hét folyamán érkezik meg a fanatikusokhoz.

A 20 nagy szkenáriót tartalmazó alkotásban Poroszország történelmébe nyerhetünk bepillantást, méghozzá az 1756-1763-ig tartó időszakot felölelve, elsősorban a háborúskodásra koncentrálva, de mivel egy minimális dizájnnal készült hardcore stratégiáról beszélünk, természetesen a mögöttes dolgokat is nekünk kell irányítanunk és menedzselnünk, kellő áttekintéssel és türelemmel.

A játék rajongóinak jó hír, hogy az illetékesek egy friss videó mellett eljuttatták hozzánk a Rise of Prussia kipróbálható verziójának örömhírét is, így tehát ha már korábban felkeltette az érdeklődésedet a program, akkor itt a nagy alkalom, hogy kipróbálhasd, elég hozzá annyit tenned, hogy rákattintasz a hír végén található linkre, majd egy újabb kattintást követően megvárni, amíg a méretesre - nagyjából 750 MB - hízott demó lecsorog a merevlemezedre. Amíg azt várod, üsd el az időt egy friss trailerrel, amelyből a játék főbb jellemzőire deríthetsz fényt. Jó szórakozást hozzájuk!

Rise of Prussia demó

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja