Risen: Videóinterjú a fejlesztőkkel

2009. szeptember 25.
2.4041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Egy hét.

Már csak ennyi van hátra, hogy telepíthessük gépeinkre az ősz egyik legnagyobb szerepjáték-reménységét, a Risent. Persze ez kis hazánkra nem vonatkozik, hiszen legjobb tudomásunk szerint egyelőre nem rendelkezik hazai forgalmazóval az alkotás, ami egészen nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy nem találkozhatunk vele egyik boltban sem a következő pénteken. Ettől függetlenül Európa nagy része kezébe veheti a terméket, amelytől a Piranha Bytes csapata azt reméli, hogy ismét csillogóvá varázsolja a brigád nevét. Erre minden esélyük meg is van, hiszen a nagybetűs hangulat valósággal árad az eddig kiadott anyagokból, már csak a bosszantó bogarakat kell valahogy kizárni a partiról.

A mostani videó nem tartalmaz sok játékbeli jelenetet, konkrétabban fogalmazva, semennyit. Cserébe megismerkedhetünk a produktum mögött álló koponyák közül hárommal, akik közel 10 percen keresztül beszélnek a Risen fejlesztésének egyes lépéseiről, a kezdetekről, a történetről, és mindeközben érdekes információkat osztanak meg a nagyvilággal. Külön öröm, hogy a mozgókép feliratos, persze nem magyarul villannak fel a szavak, hanem angolul. Az ok pedig rögtön nyilvánvalóvá válik, mihelyst elindul a felvétel: az urak németül beszélnek. Rajongóknak erősen ajánlott a megtekintése.
#tv#
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 18 napja

nekem már megvan olyan mint a gothic 1 2 3 vagy 4amúgy naonkiri a játék röhögő smiley naon kiriröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileytöldst le

válasz erre
Risen
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja