Risen: Sztárok a mikrofon mögött?

2009. augusztus 10.
1.8861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Piranha Bytes rengeteg apróságot megígért már nekünk készülő játékukkal kapcsolatban.

Többek között arra esküdtek fel, hogy nem követik a Gothic hibahalmazait, nem engedik a kiadónak, hogy ostorral hajtsa a munkálatokat, de vérét adták volna a srácok arra is, hogy minőségi munkát fognak végezni. Az állítás egyre jobban úgy tűnik, hogy beigazolódik, hiszen egy lengyel lap, a Polygamia értesülései szerint, igazi világsztárok fognak megszólalni a Risen betöltése után.

Azt ugye tudjuk jól, hogy egy kiváló szinkronhang már félsiker, ha pedig egy adott játék esetében minden főbb szereplő hozzá illő és nem fülszaggató hangon szólal meg, akkor sokkal jobban bele tudjuk élni magunkat a szerepünkbe, és úgy látszik, a Risen esetében tényleg hozzáértők ragadják magukhoz a mikrofont. Mielőtt bárki túlzottan beleélné magát, az információ nem teljesen hivatalos, de az IMDb-n utána lehet nézni.

Lássuk a medvét, pontosabban a színészeket, melyek közül kettő a legfontosabb és leghíresebb, méghozzá John Rhys-Davies, valamint Andy Serkisa, akik sorrendben a Gyűrűk Ura filmben Gimli és Gollum hangjaiért voltak felelősek, természetesen nem a magyar, hanem az angol verzióban, de mellette még számos kiváló filmhez sikerült hangi adottságaikkal hozzájárulniuk. Azt már tudjuk, hogy ők ketten a Risen két frakciójának a főnökeit fogják megszemélyesíteni (Don Esteban, The Inquisitor).

Természetesen ők csak két impozáns név a listáról, mellettük még számos színész (ismertebb és kevésbé ismertebb) szerepel majd a Risen-ben, amit csak megelégedéssel nyugtázhatunk. Bele azonban még ne éljük magunkat, hiszen az információ csak félig hivatalos! Várjuk a továbbiakat...
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 21 napja

Minden tekintetben megfelelt a várakozásoknak a Risen, a készítők tényleg a vérüket adták egy minőségi játékért.

válasz erre
Risen
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja