Risen: Nightwish teaser trailer

2009. július 29.
2.5791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Gothic sorozat szerelmesei már kívülről tudják, hogy bármennyire is várják a név örökösétől az egyenesági folytatást, az sajnos egy kicsit más irányba fordult, szinte már mondhatni szembe a rajongók érzéseivel, hiszen az eddig megkedvelt főhős lesz most életünk ellensége.
 

Szomorú! Az viszont már kevésbé, hogy a kultikus trilógiát fejlesztő Piranha Bytes nekifogott egy saját szerepjáték készítésének (ismét), ami ugyebár a Risen nevet fogja viselni, és nem csak hangulatban, hanem számos apró momentumban a gótikus sorozatra hasonlít.

A hasonlat persze egyértelmű, hiszen egy adott fejlesztőcsapat hiába is próbálna teljesen mást alkotni, a végeredményben így is úgy is találnánk nem kevés hasonlóságot a régebbi alkotásokkal, hiszen ez nem egy képzelgés, nem egy Gothic-hasonmás verseny, de akkor is örülünk annak, hogy a Piranha Bytes nem adta fel a harcot, mert tudnak ők, csak ne sürgessék a munkájukat.

Azt pedig, hogy mennyire hangulatos alkotásokat tudnak letenni az asztalra, és milyen jó a zenei ízlésük, az a mai napon is kiderült, hiszen a srácok összedobtak nekünk egy hangulatos teaser trailert készülő szerepjátékukról, ahol a háttérzenét nem más, mint a Nightwish legénysége húzza, szerencsére még Tarjával a mikrofonnál, és nem az új énekesnővel.

Az érdekes fantáziavilág, valamint a Nightwish aláfestője enyhén szólva továbbfokozta vágyakozásainkat, hiszen roppant hangulatos kisfilm született a Piranha Bytes értő kezei alatt, és minden bizonnyal a játék is minimum ilyen hangulattal fog rendelkezni. De ne is húzzuk tovább a szót, lássuk a teaser trailert.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


4 hozzászólás

Braddock

11 éve, 10 hónapja és 1 napja

Nem tűnt olyan szörnyűnek!

válasz erre

Shade

14 éve, 16 napja

ittvan HD ben, akár maxképernyőre is lehet tenni olyan jó minőségű
http://www.youtube.com/watch?v=sRYaDq5rXcQ&fmt=22

válasz erre

Tibit

14 éve, 16 napja

Ez nagyon ott van!

válasz erre

Shade

14 éve, 16 napja

o.O! Én ezt egyre jobban várom .

válasz erre
Risen
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profiljaReichert Viktor profiljaImperator profiljamarco profilja