Risen: gamescom 2009 trailer

2009. augusztus 20.
2.4441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Éppen a mai reggelen tudtuk meg, hogy az ArcaniA: A Gothic Tale névre hallgató szerepjáték, amely a Risen legnagyobb kihívójának ígérkezett, sajnos 2010-re csúszott, a különböző okok mellett nyilván azért is, hogy a két alkotás még csak látótávolságon belül se legyen egymásnak a megjelenés pillanatában.

Ez természetesen nem akkora gond, hiszen az idei esztendő még rengeteg (legalább négy) kiváló RPG-t rejt a fanatikusoknak, köztük is az egyik legkiválóbb a Risen névre hallgató darab, amely a kölni gamescom 2009-en is megmutatta magát.

Októberi megjelenése ellenére sajnos nem egy gameplay videó futott be a játékról (várjuk azt is egyébként), hanem csak egy cinematic trailer, amely kicsit összefoglalja a játék történetének előzményeit. A mozgóanyag minősége sajnos nem a legjobb, lévén egy kamerával rögzítették lelkes újságíró kollégáink, de a célnak megfelel, a lényeg pedig így is bőven kivehető. Ne hagyjátok ki!

#tv#
Risen legnagyobb kihívójának ígérkezett, sajnos 2010-re csúszott, a különböző okok mellett nyilván azért is, hogy a két alkotás még csak látótávolságon belül se legyen egymásnak a megjelenés pillanatában.'>
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 10 napja

A Risen a Gothic sorozatok méltó utódja! Az RPG-k között keresve sem találunk kalandosabbat. Engem 3 napig szögezett le a géphez, és csak a végszó után engedett felkelni onnan röhögő smiley

válasz erre
Risen
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2009
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja