Risen: A hivatalos dobozkép

2009. augusztus 06.
1.6521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szerepjátékos körökben az idei esztendő egyik legjobban várt alkotása a Risen lesz, amelyet a Gothic-trilógiát elkövető Piranha Bytes készít.
 

A csapatot rengeteg vád érte említett játékaik miatt, mivel többek között bugosak és optimalizálatlanok voltak, de egyvalamibe biztosan nem lehetett volna belekötni az alkotások esetében, méghozzá a hangulatukba. Aki még egy esélyt szeretne, vagy szeretett volna adni a csapatnak, az minden bizonnyal már felfigyelt a Risen névre, amely betöltése után egy elveszett szigetre kerülünk névtelen hősünkkel, hogy helyreállítsuk a felborult rendet.

A halacskás srácok nyilván képtelenek elszakadni a fantáziavilágtól, hiszen a Risen is egy hasonló, kitalált, de annál csodálatosabb és mesésebb világban fog játszódni, a megjelenése pedig egészen pontosan október 2-án lesz esedékes, PC-re, valamint Xbox 360-ra. Aki szerette a Gothic sorozat hangulatát, az nyilván már tűkön ülve várja a Risen-t is, hiszen tulajdonképpen a sokat emlegetett előd egyenes ági folytatásáról beszélünk (kinézetben, hangulatban, és alapjaiban mindenképpen), csak éppen nem az lesz a cím ami, és nem azt a történetet folytatják, amit kellene.

Ettől eltekintve is szeretni fogjuk a Risen-t, és ha megtekintitek a játék hivatalos dobozképét, amelyet az illetékesek a mai napon hoztak nyilvánosságra, akkor talán ti is szívesebben fogjátok először a kosaratokba, majd később a polcotokra tenni az alkotást, hiszen egyszerű, de nagyszerű box art született a játékhoz. Nem hiszed el? Akkor nézd meg magad! Íme:


Risen: A hivatalos dobozkép - 2. kép


Risen: A hivatalos dobozkép - 3. kép1 hozzászólás

Shade

14 éve, 2 napja

Marhaszép ez a dobozkép. Szinte művészi.

válasz erre
Risen
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Reichert Viktor profilja