Risen 2: Dark Waters képek érkeztek

2011. április 27.
2.2911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Friss képek érkeztek néhány órával ezelőtt a Piranha Bytes által életre hívott Risen második epizódjáról, amely gyökeres változásokon esett át elődjéhez képest.

A széria első darabja ugyanis azért jött létre annak idején, hogy méltó alternatívát nyújtson a Gothic franchise szerelmeseinek, a folytatásban azonban olyan újdonságokat vezetnek majd be a fejlesztők, ami nem biztos, hogy minden rajongónak tetszeni fog. Varázslás helyett puskák, fura szörnyetegek helyett gyilkos majmok. Enyhe Fable utánérzés?

Mindezeket a befutott állóképeken is szemügyre veheted. A hét fotó közül az első négy a játék furcsaságaival van elfoglalva, míg a másik három a grafikus motor képességeivel kacérkodik, avagy egy helyszínt különböző napszaknak megfelelően örökítettek meg az illetékesek, hogy egyrészt nyugtázzuk a látványt, másrészt pedig az engine elképesztő megvalósítási formuláit. Akárhogyan is, küllemre rendben lesz a Risen 2: Dark Waters, de nagyon félünk, hogy most az nem fog tetszeni nekünk, ami mögötte van.


Risen 2: Dark Waters képek érkeztek - 2. kép


Risen 2: Dark Waters képek érkeztek - 3. kép


Risen 2: Dark Waters képek érkeztek - 4. kép


Risen 2: Dark Waters képek érkeztek - 5. kép


Risen 2: Dark Waters képek érkeztek - 6. kép


Risen 2: Dark Waters képek érkeztek - 7. kép


Risen 2: Dark Waters képek érkeztek - 8. kép


6 hozzászólás

Tibit

14 éve, 13 napja

A cinematic trailerről nem is beszélve:
Risen 2 Cinematic Trailer

válasz erre

Shade

14 éve, 15 napja

Hát azért fény évekkel nem, de biztosíthatom, hogy napokkal elöbb szok itt fent lenni mint a legtöbb oldalon. Bár van, hogy pár hír nem kerül fel és egy másik oldalról tudom meg és csodálkozok, hogy itt miért nincs fent.
De visszatérve a Risen 2-höz, nekem már az eléggé új, hogy jön Risen 2 egyáltalán, de örülök neki, bár a megvalósítás nekem baromira nem tetszik, az egész totál Fablés alapokat vett amik nekem már a Fableban sem tetszettek. szomorú smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 15 napja

némmá az életben először a gc maradt le valamiben?meglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley na ez megy a naptárba. ilyen még nem volt, általában fényévekkel előzi meg a többieket.röhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 15 napja

Vendég írta:
Én kettő kivételével még egyiket sem láttam. Ezek új képek.
Találtam egy magyar oldalt (ami csak szerepjátékokkal foglalkozik), ahol már március 5-én kint voltak ezek a képek! Ha rákeresel a Google-ben arra a szövegre hogy:"Risen 2: Dark Waters ? Gyönyörű képek!" akkor te magad is láthatod, hogy ezek a képek már nagyon régóta megjelentek.

De a GameStar is már március közepén közölte őket és a PC Guru is! Nem kötözködésből, de mielőtt butaságot írnál és állítanál hogy "ezek új képek", néz körbe kicsit a világhálón. Tudod, a Google a barátod!

válasz erre

Vendég

14 éve, 15 napja

Én kettő kivételével még egyiket sem láttam. Ezek új képek.

válasz erre

Vendég

14 éve, 15 napja

Igen csak le van maradva a kedves cikkíró úr - vagy csak hézagosan informált -, ugyanis ezek a képek már legalább egy hónapja kint vannak. Elég lassan érkeznek meg ide... meglepett smiley

válasz erre
Risen 2: Dark Waters
8.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja