Risen 2: Dark Waters előrendeléssel most ingyen DLC-hez juthatunk

2012. február 01.
1.7031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Április magasságában végre megjelenik a Gothic-sorozat egyértelmű szellemi örökösének nevezhető Risen-széria második epizódja, avagy a Dark Waters, amihez a mai napon az illetékesek bejelentették az első előrendelői akciót is, amely Európa legtöbb terjesztőjére érvényes lesz.

Ennek fényében, ha már most előre jelezzük rendelési szándékunkat a játékkal kapcsolatban, garantáltan kapni fogunk mellé ajándékba egy ingyen letölthető tartalmat, amit a későn kapcsolók csak komoly forintokért szerezhetnek majd be a megjelenéskor.

A kérdéses DLC csomag a Tresure Island címre hallgat és telepítését követően egy vadonatúj történet fog csatlakozni az alapokhoz, számtalan aprócska küldetéssel párosulva, amelynek keretein belül fel kell kutatnunk Steelbeard kapitány legendás kincsesládáját.

A bónusz misszióknak köszönhetően természetesen exkluzív tárgyakkal és egyebekkel is gyarapodhatunk az élmény mellett, ami egy előrendelésért cserébe talán nem is olyan nagy ár. A Risen 2: Dark Waters megjelenését április 27-én várjuk Európában, méghozzá PC mellett PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 15 napja

Aszittem ez kalandjátékszomorú smiley

válasz erre

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 15 napja

Jól hangzik!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 15 napja

hu nagyon varom

válasz erre
Risen 2: Dark Waters
8.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja