Rise of the Triad remake készül az Interceptor Entertainment műhelyében

2012. augusztus 03.
2.1971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A QuakeCon 2012 keretein belül az Apogee Software bejelentette, hogy a Duke Nukem 3D: Reloaded fejlesztői, avagy az Interceptor Entertainment egy ideje már azon fáradozik, hogy elkészítse nekünk a legendás Rise of the Triad remake-jét.

A feldolgozás teljes egészében hű lesz majd a kilencvenes években megjelent lövöldéhez, így többek között a sztorihoz sem nyúlnak hozzá a fejlesztők, de az egyjátékos kampány és a többjátékos mód élménye frissítésre kerül leginkább a küllemet tekintve, a klasszikus Duke Nukemhez - netán Painkillerhez - hasonlítható hangulat viszont így is megmarad majd.

A remake-ről annyit sikerült kiderítenünk eddig, hogy hátterében az Unreal Engine 3 fog szolgálatot teljesíteni, megjelenése pedig még az idei évben várható a Steam kínálatában, teljes Steamworks támogatással, mintegy 100 achievementtel kibővítve.

Információink szerint a feldolgozás olyannyira hű lesz az eredetihez, hogy nem csak mind a húsz pályát, mind az öt különféle játékmenetet kínáló karaktert és azok fegyverarzenálját fogja tartalmazni, hanem még a háttérzenék is megmaradnak a nyolcvanas-kilencvenes éveket idéző zúzós heavy metal témáknál. Hell yeah!

#tv#
Rise of the Triad remake-jét.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 19 napja

Apogee?????!!!!!!!!meglepett smileymeglepett smileymeglepett smileymeglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley Ó de király!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 19 napja

Nem rossz!

válasz erre
Rise of the Triad
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
QuakeCon 2012
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljamarco profilja