Rise of the Horde címmel egy minden eddiginél nagyobb kiegészítőt kap a Gears of War 4

2017. június 03.
4.7701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft és a The Coalition munkatársai bejelentették a Gears of War 4 eddigi legkomolyabb frissítését, amely Rise of the Horde címmel egy ingyenes kiegészítőnek ígérkezik - középpontjában sok-sok újdonsággal.

A frissítés várhatóan június 6-án válik elérhetővé minden játékos számára, és érdekesség, hogy ha valaki esetleg nem ismerné a játékot, akkor június 9. és június 15. között szabadon kipróbálhatja majd, lévén ebben az intervallumban, a frissítés alkalmából ingyen letölthető lesz az alkotás.

A Rise of the Horde egyébiránt valóban egy halom újdonsággal szolgál majd, ezáltal elhozza közénk az izgalmasnak ígérkező Permadeath játékmódot, egy halom frissítéssel bővíti ki a Horde lehetőséget - jön például egy tonnányi új skill -, de ott lesz az Insane mód is, amely a Gears of War 4 eddigi legkeményebb és legbrutálisabb lehetőségeként érkezik, méghozzá két új nehézségi szint, az Inconceviable és az Ironman mellett.

A frissítéssel jön továbbá két új pálya is, az Avalanche és a Rust Lung, de újabb achievementek és speciális események egész sora vár még benne ránk.

Nézd nagyban ezt a videót!



Gears of War 4 eddigi legkomolyabb frissítését, amely Rise of the Horde címmel egy ingyenes kiegészítőnek ígérkezik - középpontjában sok-sok újdonsággal.'>
3 hozzászólás

miertkellettaregbevezetes

7 éve, 4 hónapja és 26 napja

Aki kedvet kapna az ingyenes részhez 90-130GB között adathalmazzal számoljon!

válasz erre

Direktor

7 éve, 4 hónapja és 26 napja

Ütős videót pakoltak alá! röhögő smiley

válasz erre

muki

7 éve, 4 hónapja és 26 napja

Nagyon jól hangzik! mosolygó smiley Várom!

válasz erre
Gears of War 4
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja