R.I.P. Stormfront!

2008. április 02.
1.8241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Némi fenntartással illik kezelni az április első napján felröppenő híreket, ezért csak reménykedünk benne, hogy nem egy újabb tréfa répát nyeltünk be a Stormfront megszünésének hírével.

Illetve talán mégiscsak jobb lenne, ha poénról lenne szó, de minden bizonnyal igaz a hír: Megszűnt létezni egy neves fejlesztőgárda, a Stormfront. A húsz éven át tevékenykedő fejlesztő olyan nevekkel ajéndékozta meg ez idő alatt a játékosokat, mint a Nascar játékok, vagy a nemrégiben megjelent Spiderwick Chronincles.

A Stormfront hivatalos honlapján semmi jele a történteknek. A szokásos tartalmon túl még megpályázható fejlesztői állások is díszelegnek az oldalon, ennek ellenére bizonyosnak tűnik, hogy véglel lehúzták a rolót, lezárva ezzel egy két évtizedes történetet. Ez idő alatt a Stormfronts több nagy projektben is részt vállalt, munkájukat dícséri például a nagyszerű Neverwinter Nights is, amely az első online RPG volt.

Az ok prózai: Az új Gyűrűk Ura játék, a két torony nem kerül befejezésre nehézségek miatt. Ez a név volt pedig a Stormfront első számú projektje. Eddig... A Stormfront leállásával 33 fejlesztőnek kell új munka után néznie, gyaníthatóan ők nem a helyi munkaközvetítő felé veszik az útjukat.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljaiPet profiljadarkomen profilja