R.I.P.: Psuedo Interactive

2008. április 06.
1.9451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Sajnálattal közöljük, hogy a Full Auto-k mögött álló fejlesztő stúdió, a Psuedo Interactive fűbe harapott és kapuit bezárni kényszerült.

A Toronto-ban állomásozó csapat nem volt képes labdába rúgni az utóbbi időkben, így az EIDOS és a SCi, mint anyacég megrövidítették a futó project-ek listáját. A 2006 óta hozzávetőlegesen 50 tagból álló stáb tehát mostantól máshol kell, hogy boldoguljon, hiszen a Psuedo Interactive-nál nincs tovább.

A legutóbbi próbálkozásuk a Full Auto sem a nagykonzolokon, sem pedig a Sony zseblakóján nem tudott értékelhető sikereket felmutatni. Valószínűleg ez tehette be végleg az ajtót a leányvállalat számára. Jelenleg is dolgoztak egy eddig meg nem nevezett játékon, ám ez a produktum már soha sem látja meg a napvilágot. Korábbi, cell shading grafikai stílusban polcra került játékuk, a Cel Damage szintén a négykerekűek fegyveres küzdelmére koncentrált. A 2003-ban, PlayStation 2-re bejelentett Vectorman újjászületése sajnálatos módon meghiúsult.

A Full Auto-k után viszont már nincs tovább, a kis fejlesztőstúdió távozik az aktív cégek sorából. Nagy veszteség ez az alkalmazottaknak, de bármily kegyetlenül hangzik is, annál kisebb a játékiparnak. Az utóbbi hat esztendőben csupán ezen 2 játék került ki a stúdióból, és sajnos azok sem váltak best seller-ekké. Nem volt mit tenni, lakat került a Psuedo Interactive-ra.

Cel Damage

R.I.P.: Psuedo Interactive - 2. kép

2 hozzászólás

Dante576

17 éve, 4 hónapja és 10 napja

Én annyira nem sajnálom a Psuedo-t csak az ott dolgozókat!Nem tettek le semmi érdemesset az asztalra ezért a hiányukat nem hinném, hogy valaki is megéreznémenő smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 4 hónapja és 10 napja

ez jó

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja