Ringo Starr nevével fémjelzett videojáték készülhet a jövőben?

2011. február 03.
2.7631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Beatles nevét feltehetően még azok is ismerik, akik alapjáraton semmiféle kapcsolatban nem állnak a zenével, a banda ugyanis vitathatatlan hatást gyakorolt a muzsikára, ha ők nem lettek volna, ma biztosan minden más lenne.

Ennek ellenére a ritmusjátékok körében nem túl foglalkoztatott a név, bár volt már direkt a Beatles-re kiélezett alkotás, de lényegesen többet is ki lehetne hozni belőlük, és úgy tűnik, hogy a csapat egyik tagja, pontosabban a dobos, Ringo Starr meg is teszi ezt a jövőben.

Még januárban történt ugyanis - de csak most került nyilvánosságra -, hogy Ringo bejegyeztette, illetve levédette saját nevét, méghozzá azért, hogy abból videojáték szoftverek, és egyéb játékok készülhessenek. Bár konkrétumok nem hangzottak el a levédéssel kapcsolatban, az adatlap sem túl árulkodó, ugyanakkor biztosan sokan örülnének annak, ha egy Drum Hero-szerű alkotás készülne Ringo Starr neve alatt, a témából ugyanis - alapból ritmushangszerről beszélünk - számtalan dolgot ki lehetne hozni. Bízzunk benne, hogy így lesz.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 16 napja

Azt hiszem ez a játék még nem valósult meg, én legalább is nem hallottam róla és nem tudok róla.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja