RGB-s radiátort mutatott be a Thermaltake

2017. augusztus 28.
3.5961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A vízhűtés sokak számára egyre vonzóbb, hiszen az elmúlt pár évben rengeteg kompakt, bárki által hamar beszerelhető és megbízható megoldás került piacra, ugyanakkor azok sem maradtak újdonságok nélkül, akik maguk építenék ki a rendszert.

Az All in One megoldások mellett ugyanis a "csináld magad" módszer is rengeteg hívet szerzett magának, a Thermaltake pedig igyekszik mindkét tábort kiszolgálni. Több RGB-s All in One megoldással vannak már jelen a piacon, nemrég pedig egy igazi különlegességet mutattak be a TT Pacific RL360 Plus RGB személyében.

Egy 36 centiméteres radiátorról van szó, melyre nem csak RGB világítással rendelkező Thermaltake ventilátorokat tehetünk, hanem maga a radiátor oldalán is helyet kapott egy LED csík. A rendszert természetesen össze lehet hangolni, a gyártó pedig a világítás mellett kiemelte az újdonság "vastagságát" is, mely jóval vékonyabb, mint néhány közvetlen rivális, ezzel pedig könnyebben beépíthető.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

3 éve, 1 hónapja és 13 napja

Újabb csodálatos karácsonyizzót kapunk a gépbe.

válasz erre

drift3r91

3 éve, 1 hónapja és 14 napja

Következő gépem ahogy most számoltam nagyjából 700k lesz. Abba már vizhűtés lesz, de nem tudom magam rávenni hogy karácsonyfát csináljak a gépből. Nem minden esetben tetszik az RGB dolog. A hatásfok ami érdekel.

válasz erre

totyak

3 éve, 1 hónapja és 14 napja

Elengedem ezt az RGB témát, hiába sírok miatta, akkor is ez az új divat.

válasz erre

Mordorer

3 éve, 1 hónapja és 14 napja

Csilivili diszkóizé.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaShade profiljamarco profiljaManiac profiljarDAVE profilja