RGB-s egérrel bővített a Corsair

2016. november 12.
3.0411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Corsair kapcsán idén már jó néhány játékosoknak szánt perifériáról számolhattunk be nektek, a sort pedig nemrég egy újabb termék gyarapította, mely egészen pontosan az egerek piacára érkezik.

A Corsair HARPOON RGB lelkét egy 6000dpi-s optikai szenzor adja, de nevéből adódóan RGB világítással is rendelkezik, de ez mindössze egy könnyen eltakarható Corsair emblémában merül ki. A 6 programozható gomb és a gumírozott oldallap sokak számára fontos lehet, az Omron kapcsolók pedig 20 millió kattintást is simán elbírnak.

Az egér külseje és specifikációja kapcsán is érezhető, hogy ezúttal egy belépőszintű modellt szerettek volna megalkotni, ehhez pedig szerencsére egészen alacsony ár társult. A Corsair HARPOON RGB napokon belül bekerülhet a hazai kínálatba, itthon nagyjából 10 000 Ft-ba kerülhet majd.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

3 éve, 4 hónapja és 3 napja

Oké... én most vettem egy "gamer" egeret és szerencsére még egér kinézete van, de nekem már a 4800 dpi is olyan gyors hogy zavart és vissza vettem hogy kicsit lassabb legyen.
És csak 4 ezer volt. Nekem ennyi elég a mindennapi használathoz meg ahhoz az 1-2 játékhoz amit egérrel használok.

válasz erre

Gólem

3 éve, 4 hónapja és 4 napja

6 ezer dpi nem biztos hogy elég ma már gamer egérnek...

válasz erre

zender

3 éve, 4 hónapja és 4 napja

Nem valami nagy feature, minek ebbe RGB led? És igaza van totyaknak, rajta a kéz...

válasz erre

totyak

3 éve, 4 hónapja és 4 napja

Lehet, hogy csak én vagyok ilyen, de nagyon nem bírom, ha mindenhonnan ledek világítanak. Azt meghagyom a karácsonyfára. Jó, egy ilyen egérnél még pont nem annyira problémás, mert ahogy fogom, úgyis takarom, ha meg nem megy a gép, gondolom kialszik.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljagery1113 profiljaSándorkolbász profiljaRobi022 profiljaMarduk profiljaVidoros profiljaManiac profiljar00tw00rm profiljahamzai profilja