RGB világítást kapott a Creative új hangkártyája

2017. június 13.
3.5941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Jó néhány évvel ezelőtt egy komolyabb asztali számítógép esetében sokan megfontolták, hogy dedikált hangkártyát is szerelnek a gépbe, hiszen az alaplapi megoldásokhoz viszonyítva azok jóval jobb minőséget kínáltak.

Manapság már nagyon sokat fejlődtek az alaplapok ezen a téren, de persze egy minőségi dedikált megoldással továbbra is növelhetünk az audio-élményeken. A Creative a piac egyik vezető márkája, a Sound Blaster széria pedig már-már ikonikus magasságba emelkedett az évek során.

RGB világítást kapott a Creative új hangkártyája - 2. kép

Nemrég egy hamisítatlan 2017-es hangkártyát mutattak be a Sound BlasterX AE-5 személyében, mely a minőség mellett igazodott a mai trendekhez, vagyis RGB világítást is kapott, méghozzá egy olyan kontrollerrel, melyre még 4 szalagot is ráköthetünk, vagyis a hangkártya mellett egy RGB vezérlőt is kapunk a pénzünkért. A fejhallgatókat az 1-től 600 ohmig terjedő tartományban kezeli a kártya, erősítővel pedig akár egy 5.1-es hangrendszert is ráköthetünk.

Az ESS ES9016K2M Sabre 32 Ultra DAC 122 dB-es jel/zaj arányt kínál, amit egy Xamp fejhallgató-erősítő egészít ki. Az ára 150 dollár körül lesz, vagyis igazi prémium kiegészítőről van szó.
2 hozzászólás

totyak

3 éve, 5 hónapja és 6 napja

Évek óta nem láttam már külön hangkártyát. Nekem bőven elég, amit az alaplap kiad magából.

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 5 hónapja és 6 napja

Nem rossz a tudása, de én nem éreztem szükségességét egy külön hangkártyának.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja