RGB világítással érkezik a Thermaltake új háza

2017. március 30.
3.3351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Thermaltake mostanában gőzerővel zakatol, számos piacon sorra mutatják be az új fejlesztéseiket, nemrég pedig egy új számítógépházzal bővítettek, melynek stílusa nem áll távol az elmúlt időszak újdonságaitól.

A Thermaltake View 28 RGB Gull-Wing Window neve is nagyon árulkodó, hiszen az mid-tower kategóriába tartozó újdonság több szögből is betekintést enged a belsejébe, illetve a mostanság nagyon trendi RGB világítást is magával hozza. A nagy belső hely normál és vízhűtéses megoldásokat is szívesen fogad, ráadásul a gyártó kínálatában mindkét opcióból kapható RGB-s változat.

A kábelmenedzsmentre nagyon ügyeltek a tervezéskor és a tápegység is rendelkezik fedlappal, így nagyon letisztult belsőt alakíthatunk ki. Az RGB világításról pedig az RGB Matrix névre keresztelt beépített előlapi világítás és a gyártó Riing 12-es ventilátorai gondoskodnak, melyek alapból sem túl olcsók, így a ház is vélhetően a felsőkategóriában versenyez majd.
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 8 hónapja

A képeken úgy tűnik, hogy a videokártya szinte teljesen a ház oldalánál van. Hogy kap az ott levegőt? Amúgy frankón el van rendezve minden, ehhez képest az enyém egy káosz. Mondjuk az nem lenne baj, ha a lötyit más színre is lehetne festeni.

válasz erre

1000feri

7 éve, 8 hónapja és 1 napja

WarriorAutobot írta:
Ezzel a rózsaszín löttyel igazi csoda lett a gép. röhögő smiley
Amúgy nem rossz, de nekem túl sok a plexi és a LED!
NEM rózsaszín!! MAGENTA röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 8 hónapja és 1 napja

Ezzel a rózsaszín löttyel igazi csoda lett a gép. röhögő smiley
Amúgy nem rossz, de nekem túl sok a plexi és a LED!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja