Return to Mysterious Island 2: Kipróbálható verzió érkezett

2009. június 12.
2.5611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Még tavaly novemberben került bejelentésre a 2004-es Return to Mysterious Island első epizódjának folytatása, amely egy Verne Gyula regényén alapuló kalandjáték volt, illetve lesz.

A fejlesztések, mint most már biztosan tudjuk, még tavaly áprilisban kezdődtek meg, így nagyjából egy év alatt a mögötte álló illetékeseknek sikerült olyan szintre összehegeszteni játékukat, hogy abból már ki lehetett vágni egy demóra való anyagot. A közel 600 MB-os fájlt a mögöttesek természetesen megosztották a világgal is, hogy minden kalandjáték fanatikus kiélhesse vágyait.

A Return to Mysterious Island 2 tulajdonképpen az első epizód vérvonalában csordogál tovább, semmi forradalmi változást előidézve, ámbár nem is várunk tőle ilyeneket. Az elragadó történettel, valamint elbűvölően szép tájakkal elkápráztató alkotás két irányítható karaktert kínál fel a játékosoknak a szórakozásra, melyek közül az egyik egy kis majom lesz, azonban a humor mellett itt fontos szerepe lesz az állatnak, elsősorban egyes fejtörők megoldásában.

Kalandjátékosok előre, a linkre kattintva letölthetitek a kipróbálható verziót, a teljes változat érkezik még ebben az esztendőben, PC-re és iPhone-ra.

Return to Mysterious Island 2 demó
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja