Return to Mysterious Island 2: Hivatalosan bejelentve!

2008. november 28.
4.1881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2004-es esztendőben jelent meg, a Verne Gyula regényén alapuló, Return To Mysterious Island első része, majd az egész projekt a köd homályába veszett.

Nem is gondoltuk nagyon, hogy ezt az egészet folytatni kellene, viszont a Microids és a Kheops Studio másként vélekedik a témában. Bejelentették ugyanis a nagy sikerű kalandjáték folytatását, amivel annak idején rengeteg kellemes percet tölthettünk, még akkor is, ha sok újdonságot nem, csak egy adott történetet varázsolt elénk virtuálisan.

Emlékezzünk csak vissza, mi történt az első részben? Egy baleset következtében egy lakatlan szigetre kerültünk ugye, ahol meg kellett találni a módját a túlélésnek és megszabadulni erről a térképekről is lemaradt helyről. A fejlesztőknek a sztorival nem volt sok gondjuk, hiszen tulajdonképpen a regény szolgáltatta az alapkoncepciót, mi pedig csak élveztük, ahogy ez az egész megelevenedik előttünk és csodálattal bámultuk a misztikus szigetet.

A második rész, remélhetőleg ezt a koncepciót fogja tovább dolgozni, konkrétumok sajnos még nincsenek a bejelentés mellé, de reménykedjünk, hogy hamarosan arra is sor kerül, addig pedig örüljünk és vegyük elő a fiók mélyéről a játékot, mert a 4 év ellenére, még mindig el tud kápráztatni bárkit. A játék várható megjelenése 2009. március!
2 hozzászólás

alphadog20

16 éve, 7 hónapja és 25 napja

na kiváncsi leszek mi sül ki belöle

válasz erre

Pentek13

16 éve, 7 hónapja és 26 napja

Na már nem kell sokat várni ráröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja