Return of American McGees Alice: Befutott az első teaser trailer

2009. november 02.
2.8731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Még az idei esztendő februárjában került hivatalos megerősítésre McGee úr szájából, hogy egy csúnya buktatókkal teli kitérő után - Bad Day L.A.

és Grimm -, visszatér ahhoz a világhoz, amely számára meghozta az elismerést. Return of American McGee's Alice munkacímmel meg is erősítette, hogy már készül a folytatás, amelyhez eszméletlen nagy lelkesedéssel áll hozzá. Sajnos azóta sem tudtunk meg semmi egyebet a nagy hévvel bejelentett projektről, egészen a mai napig, hiszen nem csak az első teaser videója, a hivatalos oldal és egy megjelenési dátum is információként csengett a fülünkbe róla.

Igaz, sajnos sokkal többet most sem tudunk elmondani nektek az Alice történetét feldolgozó kalandról, amely minden bizonnyal az első rész által kitaposott utat fogja továbbjárni, kellő elmebetegséggel, valamint poénokkal társítva azt. A bemutatkozó teaser videóból mindenesetre kiderül egy és más a történetről, bár túlzottan lényeges nem, amellett a fontos információ mellett azonban nem mehetünk el szó nélkül, amely a videó utolsó képsoraiban fogad minket.

Ez egy dátum, méghozzá 2011, amely természetesen nem más, mint a program megjelenési időpontja, amelyet McGee uraság ezek szerint a jövő esztendőre időzített be. Nem tudjuk és ne is akarjuk titkolni rajongásunkat, hiszen, ha American McGee tényleg sikeresen visszatalál a gyökereihez, akkor ismét egy alapművet tesz majd le nekünk az asztalra, amely ezek szerint a lehető legjobb úton halad a cél felé.

Talán felesleges is tovább húzni a szót, nézzétek meg a játék első teaser videóját, majd látogassatok el a hivatalos honlapjára - mindkettő roppant hangulatos -, ezután pedig lehet örülni a jövőre esedékes megjelenésnek.

Return of American McGees Alice hivatalos honlap

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 8 napja

Ez fan videó, mindenesetre nagyon várom!

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja

mind nagyon jok

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

soami profilja