Retro hangulatú kedvcsinálót kapott a Street Fighter 30th Anniversary Collection

2018. május 04.
5.9541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Idén ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját a legendás Street Fighter-sorozat, aminek apropójából a Capcom hamarosan elhoz közénk egy minden eddiginél átfogóbb és tartalmasabb kollekciót a népszerű bunyós játékon alapulva.

Ez lesz a még májusban megjelenő Street Fighter 30th Anniversary Collection, amiről most egy igencsak retro hangulatú kedvcsinálót kaptunk, a főszerepben a kultikussá érett első és második epizód prezentálásával.

A felvétel nemcsak nyers gameplay felvételeket mutat a sorozat első részeiről, hanem mindemellett érdekességeket is találunk benne, így például korai terveket, meg nem valósult ötleteket, vagy a megjelenéskor a játéktermekben lőtt eredeti felvételeket, melyek túlzás nélkül visszahozták egy kicsit a gyerekkorunkat.

A Street Fighter 30th Anniversary Collection május 29-én jelenik majd meg a boltok polcain PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is.

2 hozzászólás

Eltohn

1 éve, 1 hónapja és 19 napja

Ez mekkora game lesz!

válasz erre

muki

1 éve, 1 hónapja és 19 napja

Nagyon király lett!

válasz erre
Street Fighter 30th Anniversary Collection
11.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaWarriorAutobot profiljaDerekhun profiljaManiac profiljagery1113 profiljaReichert Viktor profiljamarco profilja