Részletezték, mire számíthatunk a holnapi Cyberpunk 2077 bemutató során

2020. június 24.
2.0641
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Azt már tudjuk egy ideje, hogy a holnapi napra ütemezték be a lengyelek a Cyberpunk 2077 friss prezentációját, amely Night City Wire név alatt hivatott elhozni számunkra a legfrissebb látnivalókat az új RPG-jükből.
 

Kicsit részletezte a CD Projekt Red, hogy a gyakorlatban mire is számíthatunk, amikor helyi idő szerint holnap, azaz csütörtökön este hatkor benézünk a streamre: várhatóan egy 25 perces adással fogunk szemezni, amiben nemcsak egy teljesen új CGI trailert láthatunk majd, de korábban még sosem látott gameplay jelenetekkel is megörvendeztetnek minket.


Továbbá a fejlesztőkkel lesz egy kis beszélgetés, úgyhogy az angolul tudók nem árt, ha maradnak. Egyébként a Night City Wire egy sorozatnak ígérkezik, ergo az elkövetkezendő hónapokban még számíthatunk rá, hogy további látnivalókat tárnak elénk a fejlesztők a játékból.

Ameddig várakoztok, addig itt van egy kis ingyenes ajánlat a GOG részéről: 4 GB-nyi digitális tartalmat kaphattok le bérmentve a Cyberpunk 2077-hez kapcsolódóan, többek között például háttérképeket, kinyomtatható posztereket, koncepciós rajzokat és megannyi mást is.

3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

8 hónapja, 3 hete és 1 napja

[Tiltott felhasználó!]

Tommy

8 hónapja, 3 hete és 1 napja

Okosabb lett volna ha holnap leplezik le azt, mire számíthatunk holnap.

válasz erre

muki

8 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nagyot kell villantaniuk mert már nagyon türelmetlenek vagyunk.

válasz erre
Cyberpunk 2077
19.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt