Részletezték az Anthem 2.0 újradolgozott loot-rendszerét

2020. július 31.
8.4321
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár nem sokat hallani az Anthem újragondolását célzó frissítéséről, de olykor-olykor azért adnak a BioWare srácai valamiféle infómorzsát, most azonban egy meglehetősen masszív anyagot publikáltak arról, hogy miféle változtatások várhatóak.

A jelenleg csak Anthem 2.0 néven ismeretes patch kapcsán a loot és jutalmazás rendszert részletezték ezúttal, ami ugyebár az egyik sarokpontja a játéknak. Nagy vonalakban azt vázolják fel a blogposztban, hogy a frissítés után az Anthem jóval inkább tisztelni fogja a játékos idejét, nem lesz annyira véletlenszerű a loot esése, illetve a fegyvereken és felszereléseken lévő statisztikákat újra lehet majd pörgetni.

Ezenfelül arra is nagy hangsúlyt fektetnek, hogy amikor felvesszük a dropot, akkor annak legyen egyfajta kielégítő érzése, illetve a ritka típusú ellenfelek legyőzése során úgy hullanak majd a különféle fegyverek, hogy öröm lesz rájuk nézni. Nem is kell majd visszamennünk Fort Tarsisba, hogy aktiváljuk az új játékszereinket, hiszen kapásból bepattinthatjuk azokat a karakterünkre - ahogyan annak már az elején is kellett volna lennie...

2 hozzászólás

muki

3 hónapja, 3 napja

Minek fektetnek még egyáltalán energiát ebbe a ****ba? El kéne engedni végre.

válasz erre

petrovicsz

3 hónapja, 4 napja

Az alapoktól kéne újra írni... Ha egyáltalán kéne.

válasz erre
Anthem
2.989 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Yanez profilja