Részletezték a Trials Rising megjelenés utáni tartalmait

2019. február 06.
7.3621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Február 26-án rajtvonalra áll a Trials Rising, azonban a megjelenés csak a kezdet, lévén a premier után is bőségesen várhatunk tartalmakat az ügyességi versenyjátékhoz, most erről beszéltek egy kicsit bővebben a fejlesztők.

Első naptól kezdve megvásárolható lesz az Expansion Pass névre keresztelt kvázi szezonbérlet, ami a srácok ígérete szerint 2020-ig két nagyobb DLC-t is el fog hozni a játékosok számára. Ezeken felül persze lesznek szezonális frissítések, meg jönnek majd friss kozmetikai holmik is. Továbbá elmondták, hogy friss kihívásokkal és eventekkel kívánják fenntartani a játékosok érdeklődését.

A két nagyobb DLC első darabja a Sixty-Six névre keresztelt bővítmény lesz, melynek keretében Amerika jellegzetességeihez látogatunk el, a második, a Crash & Sunburn pedig a déli területekre kalauzol minket. Amennyiben lecsaptok az Expansion Pass-re, egy a népszerű motoros, Evel Knievel alapján mintázott öltözéket is kaptok, és egy szamuráj témájú bővítménycsomagot is.

Trials Rising, azonban a megjelenés csak a kezdet, lévén a premier után is bőségesen várhatunk tartalmakat az ügyességi versenyjátékhoz, most erről beszéltek egy kicsit bővebben a fejlesztők.'>
2 hozzászólás

Gólem

5 éve, 7 hónapja és 19 napja

Vidoros írta:
Baszki úgy adják elő ezt a játékot, mintha valami világmegváltó game lenne. röhögő smiley
Mi van veled? Ez egy *****jó játék! mosolygó smiley

válasz erre

Vidoros

5 éve, 7 hónapja és 19 napja

Baszki úgy adják elő ezt a játékot, mintha valami világmegváltó game lenne. röhögő smiley

válasz erre
Trials Rising
11.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja