Részletezték a Sekiro: Shadows Die Twice fejlődési rendszerét

2019. január 09.
9.0101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egyre inkább átlátjuk, hogy mennyi mindenben fog különbözni a Sekiro: Shadows Die Twice a Dark Souls-tól, hiszen bár mindkettőt a FromSoftware készíti, előbbi mégis keveset merítkezik a stúdió korábbi munkáiból.

Ezúttal a fejlődési rendszert ismertették a publikummal. Természetesen lesz lehetőségünk tapasztalati pontok gyűjtésére, viszont ezek által nem növelhetjük az alapstatisztikáinkat, sokkal inkább képességekre költhetjük őket.

A háromféle képességfát tárgyak meglelésével tudjuk feloldani, mindegyik másra lesz alkalmas, a Shinobi például főként a defenzív skilleket tartalmazza, a Samurai a közelharcra fókuszál, míg a harmadik területen a karprotézisünket tudjuk fejleszteni.

Természetesen lesz lehetőségünk az életpontjaink megnövelésére is, ez esetben a célnak megfelelő tárgyakból kell találnunk négy darabot, vélhetőleg a többi statisztikánkat is ilyen módon tudjuk majd fejleszteni. Ha mindez nem lenne elég, megtudtuk, hogy meg lehet állítani a játékot, ami a stúdió előző munkái ismeretében kész kuriózumnak minősül.

Nézd nagyban ezt a videót!



Sekiro: Shadows Die Twice a Dark Souls-tól, hiszen bár mindkettőt a FromSoftware készíti, előbbi mégis keveset merítkezik a stúdió korábbi munkáiból.'>
3 hozzászólás

Mordorer

5 éve, 8 hónapja és 1 napja

Ez a meg lehet állítani a játékot ez arra értendő hogy csata közben lehet szusszanni? meglepett smiley

válasz erre

Gólem

5 éve, 8 hónapja és 1 napja

Jól fog kinézni, tetszik ez a képi világ.

válasz erre

Patrik94

5 éve, 8 hónapja és 1 napja

Ez is olyan játék lesz hogy csak alig kell menni benne pár métert és ott egy bunyó, majd továbbmenni pár métert és megint bunyó? Mert akkor ez nem az amire számítottam.

válasz erre
Sekiro: Shadows Die Twice
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja