Részletesebb fotók a Google-n

2006. január 25.
1.7261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Google keresőóriás a napokban frissítette Map és Local térképszolgáltatásának szatellitfotó-adatbázisát, és az újabb képek már sokkalta jobb minőségűek, nagyobb felbontásúak az előzőeknél.

A szolgáltató blogjában is megemlíti, hogy változtatásokat eszközöltek, és immár részletesebben lehet látni az eddig elmosódott területeket. A frissítés azonban csak részleges volt, vagyis a Google tulnyomórészet az amerikai, illetve brit térségek szatellitképeinek a minőségét javította fel, és a világ többi részéről továbbra is csak gyenge felbontású felvételek állnak a felhasználók rendelkezésére.

Az új fotókat azonban már bárki elégedettséggel szemlélheti, mivel ezek annyira tiszták, hogy némely esetben a megfigyelt zóna olyan részleteit is látni lehet, mint autók, ablakok és emberek. Mindezen minőségjavulás természetesen javára válik az átlagfelhasználóknak, azonban a Google ismét magára vonhatja a kormányok figyelmét, ugyanis olyan hadászati fontossággal bíró objektumok is jól megfigyelhetőek a térképeken mint a Pentagon vagy az Area 51-es bázis.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 6 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja