Részletek az új Twisted Metal-ról

2011. május 23.
2.3031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
A Twisted Metal legújabb része a tavalyi E3-on debütált, most pedig egyre nagyobb körülötte a mozgolódás.

A fejlesztő Eat Sleep Play részletesebb információkkal is szolgál a lövöldözős autóverseny PS3-as feltámasztásáról. Még azért jócskán benne járnak a fejlesztési fázisban, de a kreatív igazgató, David Jaffe annyit már elmondott, hogy hűek maradnak a klasszikus epizódokhoz, gyors és kegyetlen játékmenetet ígérnek. Vadi új külsőt kap a játék, most már minden HD-ben pompázik, de az eredeti kaotikus és erőszakos hangulat megmarad. Előfordulnak majd újítások a harcrendszerben, és más játéktechnikai változatások, de semmi komolyabbra nem kell számítani.

A célkitűzés az volt, hogy egy olyan őrült fantáziavilágot hozzanak létre, ahol a játékosok 16 fős multiplayer meccseken irthatják egymást. A fizikai modellezést most sem veszik komolyan, de a műfaj ezt nem is kívánja meg. Néhány új fegyver és képesség mellett új járművek állnak rendelkezésre a pusztítás megkezdéséhez: helikopter, kamion, motor és autómentő is lesz a választékban. A multiplayer játékmód mellett nem sok szó esett az egyjátékos bajnokságról. Jaffe annyit elmondott, hogy a játékosoknak csak egy élete lesz, de kettő vagy három kocsit is bespájzolhatnak egy-egy pályára. Ha nagyon szétlőtték a járgányt, akkor csak vissza kell jutni a garázsba és átpattanni egy másik járműbe. Ez valószínűleg taktikusabb harcokhoz vezet, mint ha több életről lenne szó.

A készítők azt szeretnék, hogy egy olyan játék kerüljön ki a kezük közül, amit bármikor elő lehet kapni egy kis móka kedvéért, de azért mélyebb tartalommal is rendelkezik. A játékot októberre várhatjuk, az egyik legérdekesebb PS3 exkluzív címnek ígérkezik.
1 hozzászólás

Aidon Assassin

13 éve, 5 hónapja és 3 napja

Nem tűnik színvonalasnak...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja