Resonance Of Fate: Tokyo Game Show 2009 trailer

2009. szeptember 21.
2.3341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Tokyo Game Show a küszöbön toporog, még három nap és kezdetét veszi a nagy játékünnep, ahonnan már módjával szivárogni kezdtek az ilyen-olyan látnivalók.

Az egyik első a sorban a Sega volt, ők egy látványos Resonance Of Fate videóval jöttek, a tri-Ace legújabb szerepjátékának kizárólagos kiadójaként. A Japánban End Of Eternity címmel bejelentett stuff-ban egy triót irányítunk majd egy olyan távoli jövőben, ahol már a tiszta levegő is óriási kincsnek számít. A fiatalokból verbuválódott kis csapat a harcokban többnyire a lőfegyverek tüzére alapozza támadásait.

Tagadhatatlan, hogy a készítők többször is láthatták a Matrix trilógiát, ugyanis abból egyértelműen sok elemet merítettek. A szereplők lassítva tálalt akciókban brillíroznak, akrobatikus ugrások és mozdulatok közepette. Az End Of Eternity még idén megjelenik a szigetországban, majd a tervek szerint tavasszal éri el a nyugati régiókat is, Resonance Of Fate címmel. Egyelőre nem nagyon tudjuk megítélni, hogy szeressük-e, vagy csak egy újabb, középszerű tucat RPG-ként tekintsünk-e rá, de, hogy jól fest, az nem is lehet vitás.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja