Resistance: Retribution: Képcsokor

2008. július 21.
2.7421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Syphon Filter epizódokért is felelős Sony Bend csapata gőzerővel dolgozik az első, hordozható Resistance játékon, a Retribution-ön, derült ki a múlt heti E3-as Sony konferencia alkalmával.

A third person shooter hetekkel a PlayStation 3-as Resistance: Fall Of Man-ben történtek után veszi fel a cselekmény szálait, ám ezúttal nem csak a pályák, a fegyverek és a szörnyek, valamint az aspektus lesznek újak, hanem maga a főhős személye is.

A Resistance: Retribution-ben az egykori, brit tengerészeti kötelékben szolgáló hazafit, James Grayson-t vonhatják majd az irányításuk alá a játékosok, ám a hordozható kalandban külső szemszögből követve az eseményeket. A PlayStation 3-as Resistance: Fall Of Man és a Resistance 2 összekötő kapcsát jövő tavasszal vehetik kézhez a PlayStation Portable tulajdonosok, amelyből befutottak az első, jó minőségű screenshot-ok is.

A Sony Bend harmadik generációs grafikus motorja gondoskodik majd a látványvilág prezentálásáról, melynek köszönhetően részletes karakter modellekben, szemet gyönyörködtető effektekben és úgy unblokk egy eszméletelenül pofás vizualitásban merülhetünk majd el. A csapat már bizonyította rátermettségét korábban a két remekül betalált Syphon Filter epizóddal, így csalódni aligha fogunk a legújabb művükben. Nézzetek máris a körmére.


Resistance: Retribution: Képcsokor - 2. kép


Resistance: Retribution: Képcsokor - 3. kép


Resistance: Retribution: Képcsokor - 4. kép


Resistance: Retribution: Képcsokor - 5. kép


Resistance: Retribution: Képcsokor - 6. kép


Resistance: Retribution: Képcsokor - 7. kép

1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 11 hónapja és 10 napja

Zsear menő smiley de tavasszal jelenik meg?meglepődött smiley

válasz erre
Resistance: Retribution
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja