Resistance: Retribution: Jegyezd elő most

2009. január 03.
1.9151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Helme profilja, adatai
Helme
Február 24-én érkezik a PlayStation Portable első nagy 2009-es címe a Resistance: Retribution.

Ez a játék végre betöltheti azt a kétségtelenül nagy űrt, amit mostanában a lövöldözős játékok terén tapasztalhattunk. Az Amazon egy nagyszerű akcióval kívánja előrendelésre csábítani a leendő vásárlókat. Az aki hajlandó megvenni a játékot még február előtt az egy exkluzív dolgot kap. A kezdeményezés nagyon ötletes, kishazánkban is érdemes lenne valami ilyennel próbálkozni.

Az a vásárló, aki január 12-ig előrendeli az Amazon.com weboldalon a játékot, kapni fog egy letöltő kódot, amivel megszerezheti az exkluzív Resistance: Retribution demót. Jelenleg még nincs arról információ, hogy ezt a butított verziót mikor is tölthetik le az előrendelők, feltételezéseink szerint még januárban.

A játékkal kapcsolatban nagyon nagy elvárásaink vannak, reméljük, hogy nem kell annyit csalódnunk benne, mint például a God of War-ban. Azaz csak reménykedünk abban, hogy nem olyan terméket kapunk, amit egy nap alatt végig lehet játszani.
Resistance: Retribution.'>
4 hozzászólás

Rambo

16 éve, 7 hónapja és 11 napja

Dru: Egyetértek. Killzone 2-nél is ugyanez van, aki előrendeli a GameStop-nál, az kap egy kódot, amiben letöltheti a demo-t, aztán pár hétre felkerül mindenki számára elérhető tartalomként. Ezt elég aljas húzásnak tartom.

válasz erre

Vendég

16 éve, 7 hónapja és 12 napja

végül is igazad van elég pofátlanok, de hát mai világba mit vársz ?meglepődött smiley

válasz erre

Dru

16 éve, 7 hónapja és 12 napja

Hát, szerintem a demókat azért találták ki anno régen, hogy a játékosok tudjanak személyes tapasztalatot szerezni a játékról, amelyet meg kívántak venni, és nem azért, hogy pofátlan marketinges fogásokra használják (azt a keveset is, ami van), mint manapság dívik.

válasz erre

Vendég

16 éve, 7 hónapja és 12 napja

Nagyon elterjedt lett ez a ajándék kód= demót kapsz érte, tényleg kis hazánkban is belehetne vezetni pár játékra. Igaz úgy is felkerül a demó egyszer, csak hát így csábítóbb is a játék, és laikusan gondolom, hogy több is fogyna belőle mosolygó smiley

válasz erre
Resistance: Retribution
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja