Resistance 2: A PlayStation 3 ereje

2008. január 28.
2.1291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A PlayStation 3 debütálásának egyik legkellemesebb nyitócíme kétségtelenül a Resistance: Fall Of Man volt.

A Spyro és a Ratchet & Clank kreátorai egy addig tőlük teljesen szokatlan műfajban próbáltak szerencsét. Nem vitás, hogy elsöprő sikerrel koronázódott meg a munkájuk. Az ilyen bestseller-ek hamar megkapják a megérdemelt és sokak által várt folytatást. Az Insomniac nem is tétlenkedett. Már egy ideje hegeszti a játékot és a mai napon egy megdöbbentő dokumentumot tettek közzé.

Állításuk szerint jelen állapotában a Resistance: Fall Of Man csupán a PlayStation 3-ban rejlő erőtartalékok 10-20%-át használták ki. Ha rápillnatunk az alant elterülő friss képekre, akkor igencsak elcsodálkozhatunk, hogy hová képes fejlődni a folytatás. Van még tehát bőven szufla a vasban, hogy tovább csiszolgassák a csodát és a maradék erőtartalékokat mozgósítva egy, az első epizódnál is grandiózusabb végeredményt produkáljanak.

A vizuális körítés már így is sokkoló mértékű és ha még ez valóban tovább fejlődik majd, akkor leesik az állunk és csak nehezen fogjuk felkaparni a padlóról. Az FPS kiválóság idén szeptemberben csap le újra és természetesen továbbra is PlayStation 3 ekszkluzívként teszi. Az Insomniac hivatalos dokumentumát az alábbi linken érhetitek el.

INSOMNIAC PDF DOCUMENT


Resistance 2: A PlayStation 3 ereje - 2. kép




Resistance 2: A PlayStation 3 ereje - 3. kép




Resistance 2: A PlayStation 3 ereje - 4. kép




Resistance 2: A PlayStation 3 ereje - 5. kép

1 hozzászólás

Dante576

17 éve, 7 hónapja és 17 napja

Na ez király lesz!nagyon tetszik!!!!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja