Resident Evil: The Darkside Chronicles: Megvan az európai megjelenési dátum

2009. augusztus 25.
1.8961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Capcom hivatalosan bejelentette, hogy a Nintendo Wii exkluzív Resident Evil: The Darkside Chronicles november huszonhetedikén került az európai polcokra.

A rail-shooter szemszögből tálalt történet a számozott széria második, illetve a Resident Evil: Code Veronica eseményeit dolgozza fel, persze más, egyéb titkokra is fény derül a játék teljesítése során. A Cavia és a Capcom közös játéka a Wii Zapper-rel egybecsomagolva szintén kapható lesz az öreg kontinensen.

Ez utóbbi pedig azért érdemel külön figyelmet, hiszen ez lesz az első olyan third party játék a régiónkban, amely a Nintendo Zapper-ével kerül bundle-ben forgalomba. A Resident Evil: The Darkside Chronicles természetesen önálló alkotásként is megvásárolható lesz, a bundle csak egy plusz alternatíva a Wii Zapper és a Capcom produkciójának egy füst alatt való beszerzésére. Akik hasonló jellegű anyagokra pályáznak Nintendo konzoljukon, ajánljuk szíves figyelmükbe a Resident Evil: The Umbrella Chronicles-t is, mely pedig a nyitó epizód, a nulladik rész, és a Nemesis (Resident Evil 3) eseményeit dolgozza fel, szintén rail-shooter perspektívából. Az Umbrella Chronicles már nem fiatal darab, 2007 végétől kapható Európában is.


Resident Evil: The Darkside Chronicles: Megvan az európai megjelenési dátum - 1. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja