Resident Evil 5: Négymillió kópia a boltokban, ugyanennyi demó letöltés

2009. március 16.
2.0801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A pénteki napon Európában és Észak-Amerikában is bemutatkozott végre a Resident Evil sorozat ötödik darabja, egy héttel a japán megjelenés után, igény pedig bőven mutatkozott a horror-akció mókára.

A Capcom büszkén adta hírül, hogy nem kevesebb, mint négymillió példányt juttattak el mostanáig a kiskereskedőkhöz, ami hangsúlyozzuk, nem a natív eladási mennyiséget tükrözi egyelőre, de hamarosan az is elérheti majd.

A korábban megjelent demonstráció szintén népszerű volt, hasonló számok jönnek végeredményül, a PlayStation Store-ra és az Xbox Live-ra küldött próbakörök valamivel több, mint négymillió letöltés generáltak, ebből leszűrhető ami számunkra is fontos, sokan és még többen voltak rá kíváncsiak, hogy mit tett le a Capcom ezúttal az asztalra.

A japán játékkiadó/fejlesztő azt sem rejtette véka alá, hogy ezzel mostanra elértek a sorozattal egy újabb, roppantul fontos mérföldkövet, hiszen a Resident Evil széria mostanra meghaladta a 40 milliós eladási mennyiséget. A négyes nagyon bejön nekik, és jön a ráadás.

Jelenleg további négy újabb/régebbi epizód készül megjelenni, köztük az első és a nulladik epizód angolosított Wii remake-je, a frissen leleplezett The Darkside Chronicles és persze a hatodik epizód, amelyet hivatalosan ezidáig nem jelentett be a Capcom, félreérthetetlen utalás ezzel szemben viszont már történt a folytatásra.

A Resident Evil 5 tesztjét hamarosan olvashatjátok, itt, a Game Channel-en. A Capcom-nak baráti szívvel gratulálunk, az eddigi teljesítmény alapján kiérdemelték a sikereket.
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 napja

szerintem az ötödik része a legkomolyabb

válasz erre
Resident Evil 5
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

PalladiumV profiljaiPet profiljatotyak profiljagery1113 profiljaWickedSick profilja