Resident Evil 5: Elstartolt a hivatalos weboldal

2008. május 26.
1.6071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Mint ahogy az Gömi kollégám tegnapi híréből is világossá vált, a Capcom nem kis sikereket könyvelhet el magának az 1996-ban útjára indított Resident Evil brand-nek köszönhetően.

Eddig nem kevesebb, mint 34 millió darab példány fogyott globális viszonylatban a franchise neveivel ellátott játékokból, melynek részesei a spin-off-ok, valamint a rail-shooter kiadások is. A siker bizony ismét garantáltnak tűnik, milliók várják remegő szájjal az ötödik installációt.

A Capcom nem volt valami szóf*só a címmel kapcsolatban. Valójában tudunk mindent, amit ebben a stádiumában feltétlenül tudnunk kell, inkább azt sérelmezzük, hogy nem érkezik képanyag, hogy kigyönyörködhessük magunkat. Néhány korábbi screenshot-on és pár trailer-en kívül szinte semmit sem láttunk eddig az anyagból, viszont amit sikerült meglesnünk, attól szimplán dobáltuk a hanyattokat. A grafika brutálisan fest, a játékmenet bizonyos elemeit, valamint a perspektívát a negyedik epizódból örökölte.

Örömmel jelentjük, hogy elstartolt végre a hivatalos weboldal, melytől naívan rengeteg új látnivalót reméltünk, egyelőre mindhiába. Csupán egy óra számolja szorgosan az órákat, perceket, másodperceket és ha egyszer eléri a kitűzött időpontot, valami történni fog. Csak nehogy sokkot kapjunk. Egyelőre ennyit a fejleményekről, mentsétek el a kedvencek közé könyvjelzőnek és látogassátok aktívan, bizonyára hamarosan meglepetésekkel várnak Titeket. Legyetek résen.

Resident Evil: Countdown
1 hozzászólás

Vendég

9 éve, 25 napja

Az 5. rész tényleg szuper és igen leginkább a R.E. 4.-re emlékesztet de ami talán a legjobban megfogott az a fegyverválaszási menü. Viszont hiányolom belőle a businessmen-t mint például a R.E.-4.-ben is egy meghatározó egyéniség volt itt pedig csak a legelején volt ott a boltos csávó.

válasz erre
Resident Evil 5
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaReichert Viktor profilja adambalonyi profiljagery1113 profiljaImperator profilja