Resident Evil 5: Debut Trailer

2008. május 31.
2.7991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Azt hiszem, hogy végre befutott az, amire oly régóta várunk, napról-napra egyre türelmetlenebbül.

Idén alaposan el leszünk látva horror anyagokkal, hiszen hamarosan érkezik egy kimondottan erősnek számító trió az Alone In The Dark 5, a Silent Hill: Homecoming és a Siren: Blood Curse személyében. A Capcom nagyrabecsült kiválóságát nagy bátorság volna idénre megtippelni, ezért nem is tesszük, de a Resident Evil 5 fogja feltenni a díszes koronát a műfaj fejére, amikor végre megjelenik.

Mostanság az a hír járja, hogy jövő év elejére csúszik a megjelenése, ami fájó pontunk lenne, ám amint megtekintjük a lejjebb pörgetett, vadonatúj videót, azonnal felvilágosulunk, hogy miért vesz ennyi időt igénybe a játék tető alá rángatása. A Capcom igen nagy odafigyeléssel csiszolgatja a mesterművet, amely ugyan stílusilag nem aratott osztatlan sikert a brand elkötelezettjeinek körében, mégis olyan látványvilággal ajándékozzák meg, amilyet eddig még nem láttunk ez előtt.

A Captivate08 a Capcom saját kis összeröffenése volt a napokban, ahonnan nem ballagunk el üres kézzel, egy káprázatos videó ütötte a markunkat, amely immáron több gameplay jelenettel is operál, és hát, aztadurvamindenitneki... Akkor vágjunk is bele, én amondó volnék, srácok, könnyezzenek azok a szemek, ilyet nem mindennap látni. Megjelenési dátum egyelőre nincs, többen is úgy tudják/vélik, hogy idén már nem kerülhet a karácsonyfák alá, várjuk ki a végét. Showtime!

#tv#
2 hozzászólás

Braddock

13 éve, 10 hónapja és 16 napja

Elég tutkó játék!

válasz erre
Resident Evil 5
7.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
Captivate08
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja