Resident Evil 5: Albert Wesker és Excella Gionne a fedélzeten

2008. szeptember 25.
3.0741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Jövő év márciusáig rengeteg időnk van, akkor érkezik multiplatform színekben a régen várt Resident Evil ötödik felvonása, amelyről újabb információ morzsák láttak napvilágot, a japán Famitsu hasábjain.

Egy régi veteránt is üdvözölhetünk az érkező folytatásban, nevezetesen Albert Wesker-t, az ex-S.T.A.R.S. parancsnokot, aki a bemutatkozó epizódban bukkant fel első ízben, majd a Resident Evil: Code Veronica-ban, és a Resident Evil 4-ben is viszont láthattunk.

Nem Wesker az egyetlen, újonnan felfedett karakter, érkezik egy hölgy is a csapatba, aki Excella Gionne névre hallgat. Szerepe szerint ő lesz a TriCell Pharmaceutical Company alapítójának egyik családtagja, aki a cég afrikai ágazatát felügyeli. További részletek nem láttak napvilágot, ám biztosak lehetünk abban, hogy még sokat hallunk a Capcom tűlélő horror-járól a kitűzött megjelenés napjáig.

A Resident Evil 5, 2009 március 13.-án kerül a polcokra, amely dátum stílszerűen a baljós pénteki napra esik majd. PlayStation 3 és Xbox 360 a becélzott platformok, ebben sincs változás, a PC-sek nagy bánatára.
1 hozzászólás

Dante576

16 éve, 10 hónapja és 7 napja

Tuti vétel lesz!Emlékszem mennyit játszottam még anno PlayStation-on az első résszel!Minda addig amíg eg nem szereztem a 2.-ik részt ami nálam a mai napig a favorit!!!Wesker-t bírtam az első részben i de igazán csak a Code Veronica-ban alakít nagyot!Resident Evil!!!!!

válasz erre
Resident Evil 5
7.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja