Resident Evil 5: A Famitsu videó

2008. március 26.
4.2141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A múlt héten jeleztük Felétek, hogy a Famitsu következő számában lepel lerántásra készülődik a Capcom.
 

A takaró alatt nem más volt, mint a Resident Evil ötödik eljövetele, melyet igen nagy gondossággal fejlesztenek néhány esztendeje. A legújabb Famitsu már a japán újságárus standokon pihen és be is futott az ajándék DVD mellékletről egy mozgókép, amely némiképp csalódással tölt el minket, némiképp pedig örülünk az érkezésének. Gyertek beljebb!

Hogy miért is nem vagyunk annyira feldobódva? Nos, egyszerűen azért, mert a játékból egyetlen értékelhető új jelenet sem tünik fel, ami valljuk be, hogy kissé már bosszantó lehet, ennyi várakozással töltött idő után. Ehelyett egy japán uraság vezet be minket a játék készítésének rejtelmeibe és szorgosan kommentálja a bemutatott eszközöket, technológiákat, amiből egyetlen kukkot sem értünk meg.

A Resident Evil 5 új irányt vesz és merőben más koncepciót fog használni, mint a korábbi társai. Felépítésben leginkább az előző epizódra hasonlít, ám a sok újítás és az eltérő környezet friss dolgokat hoz magával, mint például a kegyetlen hőséget és a vakító napsugarakat, amelyek komolyan képesek befolyásolni a gameplay-t. Chris Redfield barátunkat egy afrikai vidéke sodorta a sorsa, aki immáron nem tagja a S.T.A.R.S. csapatának, hanem egy másik egyesületet szolgálva érkezett a furcsa falucskába.

A békés scene ismét hamar felbojdul és csak ömlenek a ránk támadó, nem zombi benszülöttek, akik mindenáron a vérünket akarják majd. Az élőhalottak lomhák és roppantul korlátozott intelligenciával bírnak, ezzel szemben, ahogy a negyedik részben is, okosak, gyorsak, és roppantul taktikus módon támadnak. Ha kell, akkor akár össze is fognak és szervezkednek ellenünk.

A röpke ismétlés után következzen tehát a beigért mozgókép.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


Hamarosan újabb részletekre derülhet fény, amint elkezdik feldolgozni a japán nyelvű Famitsu hasábjait. Maradjatok velünk!
18 hozzászólás

Lackooo

14 éve, 9 hónapja és 5 napja

Héé, engem méé nem vesztek be a buliba?

válasz erre

Dante576

14 éve, 9 hónapja és 5 napja

Nyugi jó a szemed Tegnap óta vagyok tagja a STAFF-nak Én is örülnék egy PS3 Resident Remake-nek!!!

válasz erre

Lackooo

14 éve, 9 hónapja és 5 napja

Remélem egysezr kijön a remake PS3-ra is, nagyon jó lenne. Dante, te meg mióta vagy moderátor, tegnap még nem voltál az, vagy csak én vagyok bandzsa?

válasz erre

Dante576

14 éve, 9 hónapja és 5 napja

Cube-on nekem is megvolt az 1 Remake és valami nagyon nagy volt!Tisztára el voltam halva a grafikától nálam is a remake volt a legnyomósabb ok a Cube vételekor!

válasz erre

Lackooo

14 éve, 9 hónapja és 6 napja

A Zero csak akkor kezd izgivé válni, mikor a Resi 2 helyszinein mászkálunk. Hát igen, ha a kettőből lenne remake... de jó is lenne. Amúgy feltűnt már valakinek, hogy az egész rendőrőrsön nincs egyetlen illemhely sem?!

válasz erre

FutuRetrO

14 éve, 9 hónapja és 6 napja

Ryo san megmondta a frankót! Nagyrészt én is a Resident Evil-ek miatt ruháztam be a Game Cube-ra, de azért illesztettem be melléjük pár finomságot is. Nem vittem túlzásba.
A Zero nekem nagyon nem talált be. Nem mondom, hogy nem egy kiváló anyag, de nálam nem nyert szívecskéket. Még a Dreamcast-os Code Veronica is ott volt valóban. A három nagy baki, de fogyasztható. Sajnálatos, hogy a második és harmadik epizód nem kaptak remake-et.

válasz erre

Lackooo

14 éve, 9 hónapja és 6 napja

Én is a Remake miatt vettem anno Cube-ot, na de ne felejtkezzünk meg a Zero-ról...

válasz erre

Ryo san

14 éve, 9 hónapja és 6 napja

Csatlakozom az előttem szólókhoz az első rész az etalon.A gamecube-ot pedig csak a remake miatt vettem meg,a négy már csak a hab volt a tortán.

válasz erre

Lackooo

14 éve, 9 hónapja és 6 napja

Nekem is megvolt anno a Resi 1 Saturnon, és tényleg jobb volt, mert csak abban a verzióban van battle mode...

válasz erre

Dante576

14 éve, 9 hónapja és 6 napja

Elhiszem Futu bácsi jó a 4 csak annyira nem fogott meg mint a 2!1 ből nekem director\'s cutt volt meg és folyt benne rendessen a vér na és más videók voltak benne!Régi szép idők!!!

válasz erre

FutuRetrO

14 éve, 9 hónapja és 6 napja

Huhhh, ha már itt nosztalgiáztok, akkor nehogy kihagyjátok Futu bácsit a jóból! Nálam az első rész viszi a pálmát, ami értendő az eredeti PlayStation-os és a Game Cube-os remake verzióra is. Igaz, hogy nekem az 1996-os kiadás, egy későbbi időben megjelent formában, Sega Saturn-on van meg, de ha lehet, egy hajszállal még jobb is lett, mint a legelső Sony-s móka.
A negyedik rész meg egyenesen a szívem csücske és gyűjteményem ékessége Game Cube-on.

válasz erre

Dante576

14 éve, 9 hónapja és 6 napja

Én is most játszok vele csak én Claire A-nál járok!Régen nagyon sokszor végig vittem!Imádom a mai napig!Szerintem a 2nél sosem volt jobb!!!

válasz erre
12a(z) 2 -ből
Resident Evil 5
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt