Resident Evil: The Mercenaries 3D - Júliusban érkezik

2011. május 19.
2.4601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Capcom egyik idei üdvöskéje, melyet Japánban csak Biohazard: The Mercenaries 3D néven ismernek, végre büszkén viselhet egy európai dátumot is - ideje volt már, hiszen a tengerentúli népek már ősidők óta tisztában vannak a rájuk vonatkozó megjelenési nappal -, és a korábbi, vérlázító, egyszersmind aggasztó szóbeszéd ellenére a Nintendo 3DS-re fejlesztett játék !nem augusztusban! rohanja meg a kiskereskedéseket, hanem mintegy két hónap múlva, július 1-jén.

A Resident Evil 4-ben és Resident Evil 5-ben megismert, emlékezetes Mercenaries játékmódokat önmagába sűrítő third-person-shooter egy sajátos és izgalmas játékélményt garantál nekünk, melyben legfőbb ellenségeink a RE-univerzum kreatúrái, no meg persze a stopper - emellett a Resident Evil: The Mercenaries 3D merőben új mode-okkal és jól ismert karakterekkel kecsegtet minket, úgy mint Chris Redfield, Claire Redfield, Hunk, és Krauser.
 A játékban lehetőségünk lesz más játékosokkal vállvetve is harcolnunk a Gonosz ellen, természetesen co-op módban, a Nintendo 3DS WiFi-s lehetőségének hála.

Július 1!
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 26 napja

nagyon komoly dolgokra képes a kis ds. street fightereztem rajta nagyon szép képe van és nagyon jól néz ki. a re biztos tuti lessz

válasz erre

Vendég

12 éve, 26 napja

Roppant várós.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja